Life Science

Ni vet precis som vi att när bra personer gör bra saker tillsammans blir det bra resultat. Därför är QRIOS den enda partnern du behöver för att lyckas.

QRIOS är din pålitliga partner inom Life Science-sektorn. Vi är experter inom rekryteringstjänster och konsultlösningar för specialist- och chefsroller inom läkemedel, medicinsk teknik (inklusive diagnostik), bioteknik, kemiteknik och livsmedelsteknik. Oavsett om du representerar ett stort etablerat företag eller en start-up/scale-up, erbjuder vi omfattande stöd genom hela värdekedjan från forskning till kommersialisering.

Det som verkligen utmärker oss är att vår personal har gedigen erfarenhet inom Life Science-branschen. Denna djupgående kunskap ger oss en unik inblick i våra kunders behov och utmaningar, vilket gör oss till en pålitlig partner som kan leverera skräddarsydda lösningar som passar just din organisation. Vi har även specifik expertis inom MDR (Medical Device Regulation) för certifiering och efterlevnad.

Med vår kombination av erfarenhet och expertis är vi redo att tillhandahålla rätt talanger och strategisk vägledning för att driva din verksamhet framåt. Hos QRIOS strävar vi efter att hjälpa dig att uppnå dina mål inom Life Science-sektorn med vår passion och dedikation till branschen.

Nyfiken på nya utmaningar?

Här hittar du våra aktuella rekryteringar och konsultuppdrag.

Lediga jobb