Engineering

Vi på QRIOS har en gedigen erfarenhet av konsultverksamhet och rekrytering inom teknikområdet. Vi förstår er verksamhet och era utmaningar. Genom att förena människa och teknik hjälper vi ditt företag att hitta rätt person för just er. Vi är nyfikna. Är du?

QRIOS är din strategiska partner för att säkerställa den optimala kompetensen inom tekniska områden som industri, bygg, infrastruktur, energi och miljö. Med vår långa erfarenhet och specialisering inom den tekniska sektorn erbjuder vi rekryteringstjänster och konsulttjänster för både specialist- och chefsroller.

Våra rekryteringstjänster är utformade för att hjälpa dig att hitta och attrahera den rätta kompetensen för din organisation. Vi förstår de unika kraven och utmaningarna som följer med tekniska roller, vilket gör att vi kan säkerställa en perfekt matchning mellan kandidatens kompetens och rollens behov.

Våra konsulttjänster erbjuder stöd för att möta dina affärsmål. Med experter inom projektledning, forskning- och utveckling, produktion och affärsutveckling är vi redo att stödja din verksamhet och hjälpa dig att hantera utmaningarna inom den tekniska sektorn.

Med QRIOS som partner kan du vara trygg med att din organisation är rustad med den tekniska expertis och strategiska rådgivning som krävs för att lyckas i dagens konkurrensutsatta marknad.

Nyfiken på nya utmaningar?

Här hittar du våra aktuella rekryteringar och konsultuppdrag.

Lediga jobb