Kultur

Vi älskar vårt team och är stolta över att få arbeta med de bästa inom Life Science, Engineering och IT. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.

Människan i fokus på QRIOS

Dygnet har bara 24 timmar även om vår livssituation ibland kräver det dubbla. Hos QRIOS kommer du som konsult ha möjligheten att utbilda dig, ta nya certifikat, vara med på roliga events och afterworks, hålla föreläsningar, göra saker du tycker är riktigt kul, utmanande och mycket mer.
Om du vill.

Det är upp till dig, vi ger dig valmöjligheterna och du avgör vad som passar dig och din livssituation.

QRIOS på Tech?

Nyfiken på Sveriges start up scen, Lightning talks, mässor, hackathons eller AI? Eller ett seminarium inom bioinformatik?

Är ditt drömuppdrag att vara med och utveckla nästa vaccin eller programmera morgondagens streamingtjänster?

Vad brinner du för? Låt oss tillsammans hitta en väg dit.

Utbildning och utveckling på QRIOS

Vi skryter om att vi jobbar med de bästa inom tech. Det vi även vill skryta om är vår skräddarsydda utbildningsplan som du skapar tillsammans med oss på QRIOS.

Vår kartläggning av denna börjar redan under vår rekryteringsprocess och färdigställs under den första anställningsmånaden på QRIOS. Tillsammans med dig fyller vi planen med de utbildningar och verktyg du behöver för att kunna nå dit du vill.

QRIOS på Sverige?

Våra anställda kommer från alla världens olika hörn och kulturer. Är du intresserad av att jobba med oss och flytta till Sverige? QRIOS har ett skräddarsytt paket för dig som kommer till oss från utlandet.

Vid en anställning på QRIOS ordnar vi all administration och kontakt med migrationsverket gällande de tillstånd du behöver för att få arbeta och vistas i Sverige. Självklart står QRIOS för alla kostnader relaterade till denna process.

Du får även ekonomisk hjälp med själva flytten, exempelvis med flygbiljetter eller boende.

När du väl har anslutit till QRIOS teamet kommer du erbjudas en plats i vår ”Svensk- och integrationsutbildning”. Här kommer du 2-3 gånger i veckan att lära dig grunderna för Svenska språket med fokus på att prata och föra en dialog. Samtidigt går vi igenom svensk arbetskultur, hjälper dig med allt det nödvändiga i hur du hittar bostad, öppnar bankkonto och mycket mer som kan vara till din hjälp som ny i Sverige.