QRIOS Minds & Insights

Nyfikna strategi- och managementkonsulter med fokus på Business & People.

Empowering you to achieve profitable and sustainable growth

QRIOS Minds & Insights är ett datadrivet Management Consulting-bolag som ser människorna som den stora katalysatorn för tillväxt och innovation. Vi anser att det är förmågan att utveckla och samtidigt effektivisera verksamheten som skapar konkurrenskraft och hållbar, lönsam tillväxt.

Med våra metoder och gedigna erfarenhet av affärs- och HR-strategier, system och dataanalys har vi förmågan att ta ett helhetsgrepp över företags affärsutmaningar. Vårt mantra är att arbeta datadrivet i syfte att förstå, förenkla och förtydliga vad som krävs av organisationen – alltid med företagets målbild, affären och människorna i fokus.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här!

Våra tjänster

Strategy

Vi hjälper er med att ta ett helhetsgrepp över både er Business- och People-strategi, ta fram en handlingskraftig strategisk kompetensförsörjningsplan och ett attraktivt och differentierande arbetsgivarerbjudande.

Läs mer här

Insights & Data Analytics

Vi genomför allt från omvärldsanalyser, olika interna och externa undersökningar, effektivitetsmätningar till avancerad analys och visualisering av nyckeldata.

Läs mer här

Operational Efficiency

Vi ser till att våra kunder ökar sin effektivitet genom kartläggning och analys av bl.a. processer, performance management, verksamhetsstyrning och upphandlingar av digitala system.

Läs mer här

Transformation

Vi är ert stöd på er transformationsresa, från projektledning, till förstärkning med specialkompetens och utbildningsinsatser.

Läs mer här

Spaningar och trender

Här hittar du våra senaste insights och nyheter.

Klicka här!