QRIOS Talents

QRIOS TALENTS traineeprogram är specialiserade på nyexaminerade talanger med starkt driv, stora drömmar och ypperlig förmåga att få saker att hända!

Genom QRIOS TALENTS traineeprogram hjälper vi företag att framtidssäkra nyckelkompetens och bistår med talent management och strategisk talangförsörjning. Många företag saknar rätt nätverk eller kunskap för att framgångsrikt attrahera, engagera och konvertera starka talanger till långsiktigta medarbetare.

Få in den bästa talangen direkt från utbildning, anpassat utifrån bolagets behov, men skräddarsytt med talangens kompetens i fokus. Talangprogrammet är 12 månader och sedan övergår anställningen till kundbolaget. Terminsstart sker årligen i januari och september. Vi lägger ner ett stort arbete på att förstå företagets organisation och vilken framtid man ser. Med vår insikt i var talangerna återfinns och vad de efterfrågar, kan kundbolagen kompetenssäkra sin framtid, tillsammans med oss. Vilken kompetens man än söker så har vi verktygen, talangerna, nätverken och en fot in på de största utbildningsmässorna i Sverige.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er som bolag, alternativt ansöka till våra talangprogram? Kontakta natasha.bank@qrios.se eller hello@qrios.se.

QRIOS MINDS GO FURTHER.

Nyfiken på nya utmaningar?

Här hittar du våra aktuella rekryteringar och konsultuppdrag.

Lediga jobb